Klubbinfo

Sedan 1986 är Boden Friidrottsförening en fristående förening. Innan dess var friidrotten en sektion i Vittjärvs IK. Föreningen har 135 aktiva friidrottare i åldrarna 6 - 48 år. På vinterhalvåret bedriver vi träning i motionshallen på Hildursborg och Sandenhallen samt på Arcushallen i Luleå. Sommartid håller vi till på friidrottsarenan, Björknäsvallen som sedan sommaren 2006 har en ny beläggning.

Vår viktigaste informationskälla är vår hemsida. Där kan du hitta all information du behöver samt läsa om alla aktuella händelser. Anmälningar till tävlingar och läger gör du här. All viktig information som ex. inställda träningar och ändrade tider meddelas här. Vi som varit aktiva i föreningen lite längre kollar oftast sidan varje dag och det fungerar mycket bra. Har du inte tillgång till Internet så får du naturligtvis informationen på annat sätt.

Självklart hjälps vi alla föräldrar åt med olika jobb och försäljningar för att få in pengar till föreningen. Det varierar från år till år med det kan vara allt från lotterier till försäljning av olika saker. Har ni bra förslag på inkomstbringande jobb så är ni varmt välkomna med dessa. Föreningen erbjuder alla föräldrar som har intresse att lära mer om friidrott, studiecirklar i friidrott och träningslära eller annat som du som aktiv eller förälder har önskemål om. Är du intresserad av att bli tränare, kontakta någon av tränarna för vidare information eller vår ordförande Nils Pettersson.This is a mailto link Vi behöver fler tränare vi har många som vill vara med och vi ser en fara i att vi inte kan ta emot alla p.g.a. brist på ledare.

Föreningen ordnar varje år egna tävlingar och någon i samarrangemang med Luleå. Här arbetar vi gemensamt som föräldrar med fikaförsäljning, funktionärssysslor och annat runt omkring arrangemanget, dessa tävlingar är viktiga för föreningens ansikte utåt och skall genomföras på ett positivt och rättvist sätt för alla närvarande. Naturligtvis får ni som förälder utbildning på vad det innebär att vara funktionär innan tävlingen så att allt flyter lugnt.

Föreningen försöker årligen arrangera ett läger och det brukar vara en helg i slutet på maj. Detta brukar vara mycket uppskattat av både barn och föräldrar. I år skall vi även försöka oss på att arrangera en grillkväll för alla medlemmar. Här behövs engagemang av föräldrar för att det skall bli av.

Du har säkert redan sett att vi har sponsorer i föreningen, besök gärna deras hemsidor via startsidan. Via sponsorerna kan ni köpa varor och därigenom stödja Boden Friidrott ekonomiskt, läs mer på Sponsorhuset ni hittar även andra företag under startsidan varifrån ni kan hjälpa föreningen.

Välkommen till Boden Friidrottsförening

Boden FI - Friidrott

Bildad 1984-09-04
Föreningsnummer 23016-16