Hoppa till sidans innehåll

Träningar start 27 januari

24 JAN 2021 20:36
  • Skapad: 24 JAN 2021 20:36

Nu när åter igen restriktionerna har förändrats drar vi igång träningarna igen under anpassade förhållanden. Träningarna kommer att bedrivas för mellan och äldstagruppen på måndagar och onsdagar med start onsdag den 27 januari.

  • Yngstagruppens träningar är fortsättningsvis inställda tillsvidare. Förmodligen kommer träningarna att vara inställda under hela inomhussäsongen. Största anledningen till att yngstagruppens träningar är inställda är för att vi under dessa tider prioriterar mellangruppens behov av utökad träningsyta för att kunna anpassa träningen på ett bra sätt.
  • Träningarna på torsdagar är tillsvidare helt inställda.
  • Äldstagruppen tränar tillsvidare utomhus måndag 18:00-19:15 och onsdag 18:00-19:15. Samling vid Sandenskolan vid båda tillfällena. Klä er efter rådande väder!
  • Mellangruppen tränar under vanliga träningstider måndag 18:00-19:30 och onsdag 18:00-19:30 inomhus i Sandenhallen. Träningen kommer att anpassas och bedrivas i mindre grupper och med minskad närkontakt.
  • Födda 2005, 2006, och 2007 tränar normalt i äldstagruppen men under rådande omständigheter har dess möjlighet att välja att träna inomhus tillsammans med mellangruppen. Övriga i äldstagruppen tränar utomhus.
  • Framöver gäller som tidigare att aktiva och ledare är alltid hemma vid minsta coronavirus symptom. Men nu gäller även att man är hemma om andra familjemedlemmar eller sammanboende har symptom som inte är bekräftade som ej conronavirus.
  • Vårdnadshavare är även fortsättningsvis inte välkomna in i hallen utan hämtar och lämnar utanför ingången.
  • Om aktiva och ledare som deltagit på träningar senare uppvisar symptom och testas positivt till Corona skall enligt regionens smittspårningsenhets begäran Boden Friidrott informeras omgående så att informationen kan spridas till möjligt utsatta. Kontakta Nils Pettersson i detta fall se kontaktinformation nedan.

Om någon har funderingar eller synpunkter får ni gärna kontakta mig eller någon annan i föreningen. Jag skulle även vilja rekommendera friidrottsförbundets hemsida www.friidrott.se där mycket information gällande coronavirus och friidrottsträning finns.

Mvh

Nils Pettersson 

Mobil: 072 703 8688,

epost: This is a mailto link

Skribent: Nils Pettersson
Epost: Adressen Gömd

Länk till SFIF

       Extern länk till Norrbottens Friidrottsförbund 

SISU Logga

 

Övriga länkar

Friidrottens_V-rdegrund_-_web1-1

 

SPONSORER

Serneke bild

axis

JBEL

 

Postadress:
Boden FI - Friidrott
Grahn, Häradsvägen 10
96149 Boden

Kontakt:
Tel: +46727038688
E-post: bfi.orforande@gmail....

Se all info